"Τεράστια απώλεια"

thanasisΟ ΣΕΠΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και κατ' επέκταση στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και σύσσωμου του ελληνικού αθλητισμού. "Τεράστια απώλεια" αναφέρει η δήλωση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η είδηση του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου προκαλεί θρήνο στην οικογένεια του. Μόνο που όταν αναφερόμαστε στον συγκεκριμένο άνθρωπο η έννοια της οικογένειας δεν περιορίζεται μόνο στους φυσικούς του συγγενείς. "Οικογένεια" για τον Θανάση Γιαννακόπουλο θεωρείται ακόμη ο Παναθηναϊκός, το ελληνικό μπάσκετ και σύσσωμος ο ελληνικός αθλητισμός, διότι επί δεκαετίες αποτέλεσε έναν παράγοντα με μεράκι και όραμα, παίζοντας παράλληλα το ρόλο μιας πατρικής φιγούρας χάρις στην στάση, την προσωπικότητα και την αμεσότητα του.

"Τεράστια η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, όπως ήταν τεράστια η προσφορά του και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Έδωσε τη δυνατότητα στους φίλους του Παναθηναϊκού να ζήσουν συγκλονιστικές στιγμές και να αγαπήσουν το μπάσκετ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του" αναφέρει η δήλωση του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτη Γιαννάκη.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software