Επικοινωνία του προέδρου του ΣΕΠΚ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τους προπονητές Γ' Κατηγορίας

Sepk logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζει τις συντονισμένες προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους προπονητές Γ' Κατηγορίας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, είχε επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, επισημαίνοντας το σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει. 

Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζήτησε να υπάρξει μέριμνα από την πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού για ειδική νομοθετική ρύθμιση που δεν θα περιορίζει τους προπονητές Γ' Κατηγορίας μόνο στο αναπτυξιακό.

Επεσήμανε πως 2.000 μέλη του ΣΕΠΚ είναι κάτοχοι άδειας ασκήσεως προπονητή Γ' κατηγορίας και πως η εφαρμογή της διάταξης αυτής θα δημιουργήσει δυσλειτουργία στις ομάδες και τα τοπικά πρωταθλήματα. Τονίστηκε δε ότι οι περισσότεροι εκ των ανωτέρω προπονητών έχουν μακρόχρονη εμπειρία στις τοπικές κατηγορίες με εξειδίκευση στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα, πολλοί δε εξ αυτών εργάζονται εκτός Αττικής και σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος και ως εκ τούτου η εφαρμογή της διάταξης αυτής σημαίνει την εργασιακή τους παύση.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software