Ανθρωπιστική βοήθεια από ΣΕΠΚ

basketball_sosti.jpg

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης δεν μένει αμέτοχος στα όσα δραματικά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη Λωρίδα της Γάζας. Με ανακοίνωση του ο ΣΕΠΚ καταδικάζει τα γεγονότα, εμμένει στα αθλητικά ιδεώδη και στηρίζει τον άμαχο πληθυσμό που δοκιμάζεται. Ο Σύνδεσμος θα στείλει ανθρωπιστική βοήθεια, καλώντας τα μέλη του να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο αθλητισμός ως έννοια, θεσμός και κυρίως αξία συνιστά στήριξης και της παγκόσμιας κοινωνίας των πολιτών, αλλά και της προοπτικής της βιώσιμης ανάπτυξης για τις παρούσες και τις μελλοντικές γενιές.

Αυτές τις ημέρες που θα έπρεπε να ανταλλάσσουμε ευχές για μια καλύτερη χρονιά με υγεία και ειρήνη για το 2009, γινόμαστε μάρτυρες ενός αποτρόπαιου πολέμου με θύματα και αμάχους πολίτες και παιδιά που δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους.

Ο ΣΕΠΚ πιστός στις αρχές του αθλητισμού και στις αξίες του Ολυμπισμού, είναι υπέρμαχος για την ειρήνη και την αποτροπή χρήσης βίας, σύμφωνα με τις Αρχές του Διεθνούς Δικαίου και την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Η διαμορφωμένη κατάσταση σήμερα στον κόσμο, δυστυχώς και πάλι με τραγικό τρόπο, έφερε την ώρα να επιδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, τα ανθρωπιστικά μας αισθήματα. Εμείς οι Έλληνες προπονητές του μπάσκετ έχουμε ως συνειδητοποιημένοι πολίτες και ως μέλη της κοινωνίας, την υποχρέωση και το καθήκον να συμπαρασταθούμε ηθικά και ανθρωπιστικά στο δοκιμαζόμενο λαό της Γάζας και της ευρύτερης περιοχής.

Ήδη ο Σύνδεσμος μας βρίσκεται σε συννενόηση με την οργάνωση "Γιατροί του κόσμου"  για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και οποιασδήποτε δράσης χρειασθεί για την υλοποίηση του παραπάνω σκοπού. Όποιο μέλος επιθυμεί  να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Σύνδεσμο (210 9532600-2)".

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software