Τούφας-Χριστόπουλος διδάσκουν στην Κρήτη

xristopoulos_2006_12_11_18_19_7_b.jpgΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα του πρώτου τοπικού σεμιναρίου για το 2009 που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΚ στην Κρήτη. Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα μιλήσουν την 31η Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου οι Νίκος Τούφας και Γιάννης Χριστόπουλος.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του σεμιναρίου που θα γίνει στο «Λίντο» θα πραγματοποιηθούν κι οι αρχαιρεσίες του τοπικού γραφείου στην Κρήτη.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει το Σάββατο (31/1) στις 17.00 με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Τούφα, που θα μιλήσει πάνω στο "αιφνιδιασμό". Στις 18.45 θα πάρει τη σκυτάλη ο Γιάννης Χριστόπουλος (με μεγάλη εμπειρία στην Α1 σε Απόλλωνα, ΑΕΛ, Ολυμπιάδα και Τρίκαλα) που θα αναφερθεί στην "εκμάθηση και βελτίωση ατομικής τεχνικής".

Την Κυριακή το σεμινάριο θα συνεχιστεί στις 09.00 με τον Γιάννη Χριστόπουλο να διδάσκει "συνεργασίες παικτών: εκμάθηση και βελτίωση" και θα ολοκληρωθεί στις 10.45 με τον Νίκο Τούφο να αναλύει την "άμυνα ζώνης".

Αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software