Όλα έτοιμα για το πρώτο σεμινάριο της χρονιάς

toufchristo.jpgΣτην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία για το πρώτο σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2009. Ο λόγος για το τοπικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί το Σάββατο (31/1) και την Κυριακή (1/2) στο Ηράκλειο της Κρήτης (στο κλειστό γυμναστήριο "Λίντο") στο οποίο θα διδάξουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Τούφας κι ο έμπειρος από την Α1 κατηγορία Γιάννης Χριστόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες του τοπικού γραφείου στην Κρήτη.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει το Σάββατο (31/1) στις 17.00 με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Τούφα, που θα μιλήσει πάνω στο "αιφνιδιασμό". Στις 18.45 θα πάρει τη σκυτάλη ο Γιάννης Χριστόπουλος (με μεγάλη εμπειρία στην Α1 σε Απόλλωνα, ΑΕΛ, Ολυμπιάδα και Τρίκαλα) που θα αναφερθεί στην "εκμάθηση και βελτίωση ατομικής τεχνικής".

Την Κυριακή το σεμινάριο θα συνεχιστεί στις 09.00 με τον Γιάννη Χριστόπουλο να διδάσκει "συνεργασίες παικτών: εκμάθηση και βελτίωση" και θα ολοκληρωθεί στις 10.45 με τον Νίκο Τούφο να αναλύει την "άμυνα ζώνης".

Αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software