Συγχαρητήρια στα... κορίτσια μας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
bala_kora_mikri.jpg Οι επιτυχίες των Εθνικών Ομάδων συνεχίζονται κι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση -ακόμη μια φορά- να δώσει θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Κορασίδων και στο προπονητικό τιμ για την πρόκριση στους "8" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Νάπολι.
bala_kora_megali.jpg Οι επιτυχίες των Εθνικών Ομάδων συνεχίζονται κι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση -ακόμη μια φορά- να δώσει θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Κορασίδων και στο προπονητικό τιμ για την πρόκριση στους "8" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Νάπολι.

Αξίζουν τα εύσημα στον Τάκη Μπακογεώργο και στους συνεργάτες του, για το πολύ σημαντικό βήμα που πραγματοποίησαν. Μετά την περσινή άνοδο της ομάδας στην Α' Κατηγορία, οι επιτυχίες συνεχίζονται και μάλιστα όλοι εύχονται την Παρασκευή κόντρα στο Βέλγιο να γίνει μια ακόμη υπέρβαση!

Μετά την επιτυχία της Εθνικής Γυναικών, αποδεικνύεται ότι το Γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα αποκτά βάθος, δημιουργώντας τις βάσεις για... ακόμη καλύτερα χρόνια. 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software