"Αμοιβαίος σεβασμός και συνεργασία"

bala_ref.jpgΟ ΣΕΠΚ ήταν προσκεκλημένος της ΟΔΚΕ και στα πλαίσια του 27ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Διαιτησίας 2009 «Γεώργιος Ακάσογλου», που διεξήχθη το Σάββατο στην Αγριά Βόλου, υπογράμμισε την ανάγκη αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ των διαιτητών και των προπονητών, επισημαίνοντας παράλληλα την υποχρέωση για έλεγχο των ταυτοτήτων πριν από κάθε αναμέτρηση.

Τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Κωνσταντίνος Κουρκούμπας, ο οποίος σε μια σύντομη παρέμβαση που αφορούσε τρεις διαφορετικούς άξονες.

Αρχικά ο ΣΕΠΚ ευχήθηκε στους οργανωτές για ένα επιτυχημένο και εποικοδομητικό σεμινάριο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ύπαρξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ διαιτητών και προπονητών, ώστε να γίνει η δουλειά όλων καλύτερη και ευκολότερη. Ολοκληρώνοντας ο Κωνσταντίνος Κουρκούμπας ζήτησε από τους αρμόδιους τη συνεργασία τους για τη νομιμοποίηση του Έλληνα προπονητή, κάτι που θα γίνει με τον σχολαστικό και συνεπή έλεγχο της ταυτότητας προπονητή πριν από κάθε παιχνίδι στις κατηγορίες που αναφέρονται στον κανονισμό.

 


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software