Ε. Μεσίνα: “Είμαστε στον χειρότερο όμιλο”

 

 

messinaΗ πιο αδικημένη ομάδα της διοργάνωσης, βάση της κλήρωσης - ορισμού στο TOP16, είναι η Ρεάλ, σύμφωνα με τον ίδιο τον προπονητή της Ετόρε Μεσίνα. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε σε ισπανικά ΜΜΕ και ξεκαθάρισε ότι σαν πρώτη στον όμιλό η Ρεάλ δεν θα μπορούσε να είχε χειρότερο όμιλο, αφού πλέον η "βασίλισσα" καλείται να αντιμετωπίσει Σιένα, Μακάμπι και Εφές Πίλσεν...

"Είναι ξεκάθαρο ότι ο συγκεκριμένος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο αμφίρροπος σε όλη την διοργάνωση. Ο ορισμός και τα δεδομένα για την κλήρωση δεν βόλεψαν καθόλου την ομάδα μου, η οποία πέρασε σαν πρώτη και έχει να αντιμετωπίσει τρεις κλασσικά καλές ομάδες στην γηραιά Ήπειρο. Δεν υπάρχει πλέον για μας εύκολο παιχνίδι, ως τέταρτη ομάδα στον όμιλό μας πέρασε η Εφές, από κει και πέρα βγάλτε συμπέρασμα.

Ο όμιλος θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ούτε είναι ξεκάθαρο ποια ομάδα δεν θα αντέξει στον ανταγωνισμό. Είναι μια δύσκολη κατάσταση που εμείς στη Ρεάλ πρέπει να ξεπεράσουμε. Χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό και τύχη, για να μην έχουμε ξανά τόσους πολλούς τραυματίες".


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software