Θερμά συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό!

athinaikos_cipΟ Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Καλαθοσφασίρισης συγχαίρουν θερμά τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο, το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, αλλά και σύσσωμη την γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού για την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν το βράδυ της Πέμπτης, κατακτώντας το Eurocup. Μάλιστα ο ΣΕΠΚ έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα του Βύρωνα.

Αναλυτικά σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

"Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζοντας τα μέλη του, αλλά και ολόκληρη την φίλαθλη Ελλάδα επιθυμεί να συγχαρεί από καρδιάς την γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Πρόκειται –δίχως αμφιβολία- για μια τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού, του ελληνικού μπάσκετ και πολύ περισσότερο του γυναικείου, που για πρώτη φορά κατέκτησε το υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης. Η επιτυχία της ομάδας θεωρείται η συνέχεια μιας σκληρής προσπάθειας ετών στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ (σε συλλογικό και κυρίως εθνικό επίπεδο), ενώ όλοι ελπίζουν ότι με τη σειρά της θα αποτελέσει το εφαλτήριο για ακόμη καλύτερες ημέρες στο μέλλον.

Ο ΣΕΠΚ επιθυμεί παράλληλα να αποδώσει τα εύσημα στον Τζώρτζη Δικαιουλάκο και τους συνεργάτες του, για τη μεγάλη τους προσπάθεια και την τεράστια αυτή επιτυχία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς"

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software