Τα θέματα και το πρόγραμμα του Διεθνούς Σεμιναρίου Αθήνα 2010

Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή το Σεμινάριο θα ανοίξει στις 16.00 ο Ντιρκ Μπάουερμαν με το εξής θέμα: "καθοδηγώντας έναν σταρ: αρχές, κίνητρα και χτίσιμο ομαδικότητας". Στις 17.30 ο Γιώργος Καλαφατάκης θα μιλήσει για "αντιμετώπιση του PnR", ενώ στις 19.00 τη σκυτάλη θα πάρει ο Ηλίας Ζούρος με την "άμυνα ζώνης 1-1-2-1".

Το Σάββατο (19/6) το Σεμινάριο θα ανοίξει στις 9.30 ο Βαγγέλης Αγγέλης, ο οποίος θα παρουσιάσει τη "διαμόρφωση και υλοποίηση της επιθετικής φιλοσοφίας". Στις 11.00 σειρά θα πάρει ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος που θα αναφερθεί στην "επιθετική κι αμυντική φιλοσοφία του Αθηναϊκού", ενώ τη δεύτερη ημέρα θα κλείσει ο Ντιρκ Μπάουερμαν (12.30) με την "Προπόνηση νεαρών παικτών: επιθετικές αρχές και αυτοματισμοί".

Την Κυριακή (20/6) στις 9.30 πρώτος ομιλητής θα είναι ο Ηλίας Ζούρος με τη "θεμελίωση επιθετικών συνεργασιών". Στις 11.00 θα μιλήσει ο Βαγγέλης Αγγέλου για τις "βασικές πρακτικές στην προσωπική άμυνα", ενώ το Σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με τον Ντιρκ Μπάουερμαν (12.30) και την "επιθετική φιλοσοφία της εθνικής Γερμανίας 2010".

Πατήστε εδώ για τα βιογραφικά των Ελλήνων ομιλητών κι εδώ για το βιογραφικό του Ντιρκ Μπάουερμαν.

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software