Ο Πεδουλάκης επέστρεψε στο Περιστέρι

pedouΟ Αργύρης Πεδουλάκης επέστρεψε στον πάγκο του Περιστερίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα των δυτικών προαστίων το πρωί της Τετάρτης. O "Άρτσι"θα διαδεχθεί στον πάγκο της ομάδας που συνέδεσε το όνομα του ως παίκτης και προπονητής, τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνδέσει το όνομα του με τους "κυανοκίτρινους", ως παίκτης και προπονητής, οδηγώντας μάλιστα την ομάδα στην πρώτη του θητεία στον πάγκο ως και την Ευρωλίγκα.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει: "Ο Αργύρης Πεδουλάκης επέστρεψε στην ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου, καθώς πριν από λίγα λεπτά το Δ.Σ. της ΚΑΕ υπερψήφισε ομόφωνα την πρόσληψη του προπονητή που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου μας".

"Η συμφωνία είναι τριετούς διάρκειας και ήδη ετοιμάζεται το πλάνο για την προσεχή αγωνιστική χρονιά το οποίο ο Αργύρης Πεδουλάκης θα παρουσιάσει στη διοίκηση την προσεχή Πέμπτη (8/7) στη νέα συνεδρίαση του συμβουλίου".

Μετά το Περιστέρι ο Αργύρης Πεδουλάκης (που θα διαδεχθεί τον Θανάση Σκουρτόπουλο) εργάστηκε στον Μακεδονικό, στον Πανελλήνιο, στον ΑΓΟΡ και στον ΠΑΟΚ.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software