Έτοιμα τα DVD του Διεθνούς Σεμιναρίου

zouros_rodoΟλοκληρώθηκε η διαδικασία παραγωγής των DVD από το Διεθνές Σεμινάριο Αθήνα 2010 και πλέον είναι προς πώληση στα μέλη του Συνδέσμου. Πρόκειται για μια κασετίνα με πέντε DVD η τιμή της οποίας είναι στα 25 ευρώ. Έτσι λοιπόν τα μέλη του ΣΕΠΚ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν της εξαιρετικές και άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες των Ντιρκ Μπάουερμαν, Θόδωρου Ροδόπουλου, Ηλία Ζούρου, Γιώργου Καλαφατάκη, Βαγγέλη Αγγέλου και Τζώρτζη Δικαιουλάκου.

Να σας υπενθυμήσουμε τις ομιλίες των έξι τεχνικών: Ο Ντιρκ Μπάουερμαν μίλησε για "Αρχές, κίνητρα και ομαδικότητα", για "Προπόνηση νεαρών παικτών επιθετικές αρχές και αυτοματισμοί" καθώς και για την "Επιθετική φιλοσοφία της Εθνικής Γερμανίας".

Ο Θόδωρος Ροδόπουλος ανέλυσε "Αιφνιδιασμό", ο Ηλίας Ζούρος για "Ζώνη 1-1-2-1" και "Θεμελίωση επιθετικών συνεργασιών", ο Γιώργος Καλαφατάκης για "Αντιμετώπιση pick en roll", ο Βαγγέλης Αγγέλου για "Διαμόρφωση και υλοποίηση επιθετικής φιλοσοφίας" καθώς επίσης και για "Βασικές πρακτικές στην προσωπική άμυνα", ενώ ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος αναφέρθηκε στην "Αμυντική και επιθετική φιλοσοφία της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού".


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software