Σκαριόλο: "Δουλεύουμε στις αδυναμίες μας"

scariolo_sΤην αξιολόγηση της προετοιμασίας της Εθνικής Ισπανίας έκανε ο προπονητής της Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος διακρίνει πως οι Ίβηρες βαδίζουν σε καλό δρόμο, ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Ιταλός τεχνικός έχει εικόνα από τα πρώτα φιλικά της ομάδας του και δείχνει να έχει εντοπίσει σε ποια κομμάτια πρέπει να επικεντρωθεί μέχρι να ξεκινήσει το διεθνές τουρνουά. Αυτά υπογράμμισε εξάλλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνές ισπανικό πρακτορείο "europapress".

"Η ομάδα μας είναι και πάλι δυνατή ενόψει της διοργάνωσης του μουντομπάσκετ και νομίζω ότι η πορεία μας θα είναι και πάλι καλή. Έχουμε να διορθώσουμε συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι μας κυρίως όσον αφορά την αμυντική μας λειτουργία. Πρέπει να διορθώσουμε το συγχρονισμό μας στην αντιμετώπιση της αδύνατης πλευράς και πάνω σε αυτό δουλεύουμε.

Έχουμε εντοπίσει τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία στο τρόπο που παίζουμε και υπάρχει χρόνος να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Σίγουρα υπάρχουν απουσίες που θα επηρεάσουν τον τρόπο παιχνιδιού μας, όμως, το ζητούμενο είναι η ομάδα να τις ξεπεράσει και να βρει το δρόμο της. Οι απαιτήσεις από την Εθνική Ισπανίας είναι υψηλές και καθήκον μας είναι να τις διατηρήσουμε σε αυτό το επίπεδο"


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software