"Από τα κορυφαία στην Ευρώπη"

zouros_sepkΟ Ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Ζούρος, μίλησε οτο sepk.gr, για τη συμμετοχή του στο Σεμινάριο "Αθήνα 2011" τονίζοντας την "ανάγκη δυναμικής παρουσίας από τα μέλη του Συνδέσμου, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μας".

Ο head coach της Ζαλγκίρις Κάουνας είναι "φανατικός" των Σεμιναρίων, καθώς κάθε χρόνο δίνει το παρών σε αυτά είτε ως ακροατής, είτε ως ομιλητής. Είναι μάλιστα η 3η φορά που θα πάρει μέρος σε Διεθνές Σεμινάριο.

"Το θέμα μου έχει τίτλο "Αμυντικές ασκήσεις". Θα δείξω κάποια κομμάτια από τις ασκήσεις που κάνουμε όλη τη χρονιά, προκειμένου να βελτιώσουμε τους παίκτες ατομικά, αλλά και την ομαδική μας άμυνα" τόνισε ο Ηλίας Ζούρος.

Για να συνεχίσει: "Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια φορά θα συμμετάσχω στο Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών. Θεωρώ πως τα ελληνικά είναι από τα κορυφαία Σεμινάρια στην Ευρώπη".

Και κατέληξε λέγοντας: "Ευελπιστώ ότι παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μας, οι Έλληνες προπονητές θα δώσουν δυναμικό παρών. Ευελπιστούμε να υπάρχε μεγάλος αριθμός προπονητών στις εξέδρες και να γίνει ένα επιτυχημένο Σεμινάριο, όπως όλα τα προηγούμενα".

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software