Στιγμές από τo "Αθήνα 2011"

zouros-giannakisΜε μεγάλη επιτυχία κι έχοντας τη συμμετοχή αρκετών προπονητών, ολοκληρώθηκε χθες το διεθνές σεμινάριο προπονητικής "Αθήνα 2011". Καταξιωμένοι τεχνικοί μοιράστηκαν τα... μικρά τους μυστικά και προσπάθησαν να μεταλαμπαδεύσουν στους συναδέλφους τους τις πλούσιες εμπειρίες τους. Η προσέλευση στο κλειστό της Δάφνης "Μιχάλης Μουρούτσος" ήταν ικανοποιητική και όλοι έφυγαν έχοντας λάβει αρκετά ερεθίσματα για σκέψη και προβληματισμό πάνω στα αντικείμενα που παρουσιάστηκαν από τους ομιλητές.

 

 

priftis2Τα μυστικά της αμυντικής τακτικής στην αντιμετώπιση του pick n' roll απασχόλησαν τον Δημήτρη Πρίφτη στην ομιλία του. Ο τεχνικός της Καβάλας -μάλιστα- αποκάλυψε την πρώτη ομιλία που είχε κάνει στους παίκτες του: "να είστε πρώτα καλοί συμπαίκτες και μετά καλοί παίκτες".

 

 

renesesΤο κοινό που έδωσε το "παρών" στο κλειστό της Δάφνης παρακολούθησε με τεράστιο ενδιαφέρον την ομιλία του πολύπειρου Ισπανού προπονητή Αΐτο Ρενέσες, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο επιθετικό transition.

 

 

babetsisΟ υπεύθυνος φυσικής κατάστασης του Αμαρουσίου Γιώργος Βαβέτσης έκανε εκτενή αναφορά στους μύθους και τις αλήθειες της προπόνησης με αντιστάσεις. Μάλιστα, για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση επιστρατεύτηκε και η τεχνολογία.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software