"Θα λείψει σε όλους μας"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

giannakis_kolokithas Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης, προχώρησε σε επίσημη δήλωση υπογραμμίζοντας ότι "ο άνθρωπος Γιώργος Κολοκυθάς θα λείψει σε όλους, αλλά ο μύθος του θα ζει για πάντα μέσα μας", χαρακτηρίζοντας τον ακόμη ως "καρδιά της Εθνικής ομάδας" και "αυτόν που συνέδεσε διαφορετικές εποχές αφήνοντας το στίγμα του σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες".

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Γιαννάκη, προέδρου του ΣΕΠΚ:

"Η οικογένεια της καλαθοσφαίρισης γίνεται φτωχότερη, καθότι λίγοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να επηρεάσουν τόσο πολύ το παιχνίδι όσο ο Γιώργος Κολοκυθάς. Άφησε εποχή ως παίκτης και εν συνεχεία αποτέλεσε την "καρδιά" της Εθνικής ομάδας. Συνέδεσε διαφορετικές εποχές και άφησε το στίγμα του στις πιο χρυσές σελίδες του ελληνικού μπάσκετ.

Είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του στην Εθνική Ανδρών και είμαι περήφανος που μπορώ να πω ότι τον αισθανόμουν και φίλο μου. Ήταν ένας άνθρωπος με χιούμορ, μια πατρική φιγούρα, μια μεγάλη καρδιά που χτυπούσε δυνατά υπέρ του Έλληνα μπασκετμπολίστα και του ελληνικού μπάσκετ.

Αισθάνομαι απέραντη θλίψη για τον χαμό ενός ανθρώπου, που τάχθηκε από μικρή ηλικία στη φανέλα με το εθνόσημο, υποδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο πρέπει οι νεότεροι να υπηρετούν αυτό που αγαπούν.

Ο άνθρωπος Γιώργος Κολοκυθάς θα λείψει σε όλους. Ο "μύθος" του, όμως, θα ζει για πάντα μέσα μας.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software