Η μηνιαία συγκέντρωση του ΣΕΠΚ

sepk02Την Δευτέρα 4/3  πραγματοποιήθηκε η Μηνιαία Συγκέντρωση των Προπονητών στα γραφεία του ΣΕΠΚ στην Θεσσαλονίκη. Από το Δ.Σ. του Συνδέσμου το παρών έδωσαν ο Αντιπρόεδρος κ. Θόδωρος Ροδόπουλος και το μέλος κ. Γαλάνης Δημήτρης. Καλωσόρισαν τον κύριο ομιλητή της συνάντησης και τον ευχαρίστησαν για την αποδοχή της πρόσκλησης. Επίσημος καλεσμένος του ΣΕΠΚ ήταν ο γνωστός διαιτητής κ. Στέλιος Κουκουλεκίδης και Προεδρεύων της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΘ.

Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου από τον κ. Κουκουλεκίδη, ο οποίος με μοναδικό τρόπο προσπάθησε να μεταφέρει τις γνώσεις του για θέματα διαιτησίας αλλά και του αθλήματος γενικότερα στους παρευρισκόμενους.

Η χρήση ειδικά μονταρισμένων φάσεων (video) από αγώνες της Ευρωλίγκα, ο σχολιασμός αυτών των φάσεων (συνήθως αμφισβητούμενων) και η κουβέντα που ακολούθησε, ήταν  εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι προέτρεψε τους προπονητές να μελετάνε τους κανονισμούς και να ωθούν όσους νέους αθλητές τους έχουν την διάθεση να προσφέρουν στο άθλημα, να γίνουν διαιτητές.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο κ. Γαλάνης ενημέρωσε τα μέλη του ΣΕΠΚ που παρευρίσκονταν για την συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνδέσμου και πληροφόρησε τους προπονητές για το μεγάλο σεμινάριο που θα γίνει στην Αθηνά τον Ιούνιο.

Οι προπονητές θα συναντηθούν ξανά την πρώτη Δευτέρα του επόμενου μήνα.

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software