Στη Νέα Ζηλανδία ο Καλαβρός

kalavrsΣτη Νέα Ζηλανδία (!) θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Καλαβρός, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μαναγουάτου Τζετς. Αυτή θα είναι η τρίτη διαφορετική... ήπειρος που θα κοουτσάρει ο έμπειρος Έλληνας προπονητής. "Μου έχουν πει ότι οι Νεοζηλανδοί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο" δήλωσε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής που δούλεψε φέτος στην Κίνα.

Ο Καλαβρός μέχρι πρότινος εργαζόταν ως ασίσταντ κόουτς στην Κίνα και συγκεκριμένα στους Σανγκάι Σαρκς, την ομάδα του Γιάο Μινγκ.

"Από το πρώτο e-mail που αντάλλαξα με τους ανθρώπους της ομάδας, κατάβαλα πόσο αγαπούν το μπάσκετ και την κοινωνία τους. Πιστεύουν ξεκάθαρα ότι έχουν μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα και χρειάζονται έναν προπονητή με δίψα για διάκριση και εμμονή στις νίκες.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να έρθω στο Πάλμερστον Νορθ. Τόσο ο Νικ Χόρβατ (ο αρχηγός των Τζετς), όσο και ο Ταμπ Μπάλντγουιν μου έχουν πει ότι οι Νεοζηλανδοί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο.

Η προτεραιότητα μου είναι να συναντήσω τους παίκτες, να τους κατανοήσω και να μάθω τον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ στη Νέα Ζηλανδία. Ήθελα αυτή τη δουλειά και θέλω να κερδίζω" ήταν τα λόγια του.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software