Παράδειγμα προς μίμηση


ballΗ σημασία της επιμόρφωσης στους προπονητές είναι δεδομένη κι αυτό το έχουν καταλάβει οι ομάδες και οι Τοπικές Ενώσεις. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο Πρωτέας Βούλας και η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, που αποφάσισαν να καλύψουν τα έξοδα των προπονητών τους προκειμένου να παρακολουθήσουν το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2013".

Πιο συγκεκριμένα ο Πρωτέας Βούλας έπειτα από προτροπή του υπεύθυνου Ακαδημιών της ομάδας, Μάνου Μανουσέλη, αποφάσισε να καλύψει το κόστος της επιμόρφωσης για τους προπονητές των υποδομών δείχνοντας έμπρακτα πως θέλει να έχει καταρτισμένους τεχνικούς στην παραγωγική διαδικασία.
Ανάλογη κίνηση πραγματοποίησε και η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ), η οποία αποφάσισε να στείλει τους προπονητές που εργάζονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα που εκπονεί, το οποίο αποτελείται από εννιά τεχνικούς αναλαμβάνοντας η ίδια τα έξοδα τους.
Αν μη τι άλλο τέτοιες κινήσεις δείχνουν ότι υπάρχουν ομάδες και φορείς που επενδύουν στην σωστή γνώση των προπονητών τους.

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software