Ξεκινάει το Διεθνές Σεμινάριο

bankiΗ αντίστροφη μέτρηση για το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2013" ολοκληρώθηκε, καθώς σήμερα ανοίγει η αυλαία. Στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα είναι από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στραμμένα όλα τα προπονητικά βλέμματα, καθώς κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι προπονητές θα αναλάβουν να μοιραστούν τις γνώσεις και τα... μυστικά τους.


Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τις 14:00 και θα ολοκληρωθούν στις 19:00.
Η έναρξη του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στις 15:15 με τον άμεσο συνεργάτη του Τζορτζ Καρλ στον πάγκο των Ντένβερ Νάγκετς,  Vance Walberg, να αναλύει από τις 16:00 έως τις 17:15 την  "dribble drive motion offense". Άλλωστε ο Αμερικανός είναι ο τεχνικός που δημιούργησε και εμπνεύστηκε το "dribble drive motion".
Από τις 17:30 έως τις 18:45 ο Βαγγέλης Αγγέλου μαζί με τον γυμναστή του Άρη, Παναγιώτη Ζάλογγο, θα αναλάβουν να μοιραστούν τα μυστικά της "βελτίωσης της νευρομυϊκής συναρμογής με εκτέλεση αγωνιστικών ασκήσεων".
Η πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου θα ολοκληρωθεί με τον πρωταθλητή Ιταλίας, Λούκα Μπάνκι να μιλάει (19:00-20:15) για το "transition game-collabotations and spacing".
Το Διεθνές Σεμινάριο «Αθήνα 2013» ξεκινάει και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σας προσκαλεί να δώσετε δυναμικό παρών γιατί ο Έλληνας προπονητής είναι συνυφασμένος με την άρτια και σωστή γνώση.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software