Ο ΣΕΠΚ στο μουσείο της ΧΑΝΘ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

mouseio xath 1 Με αφορμή το Διεθνές Σεμινάριο «Θεσσαλονίκη 2014» ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου βρίσκονται αυτό το τριήμερο στη συμπρωτεύουσα. Η ηγεσία του Συνδέσμου δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που της δόθηκε και επισκέφτηκε το μουσείο του μπάσκετ της ΧΑΝΘ.

mouseio xath Με αφορμή το Διεθνές Σεμινάριο «Θεσσαλονίκη 2014» ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου βρίσκονται αυτό το τριήμερο στη συμπρωτεύουσα. Η ηγεσία του Συνδέσμου δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που της δόθηκε και επισκέφτηκε το μουσείο του μπάσκετ της ΧΑΝΘ.

Την ευκαιρία να δουν δια ζώσης το Μουσείο του Μπάσκετ της ΧΑΝΘ και τα εκθέματα που ταξιδεύουν πολλά χρόνια πίσω κάθε επισκέπτη είχαν ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γενικός Γραμματέας, Θόδωρος Μπολάτογλου και τα μέλη, Γιάννης Χρυσανθόπουλος και Γιάννης Κτιστάκης. Άπαντες ευχαριστήθηκαν με τα όσα είδαν, ενώ την ξενάγηση τους στο πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα Μουσείο του Μπάσκετ στην Ελλάδα ανέλαβε ο Γιωργής Μπουσβάρος.

"Τα κανάλια Novasports είναι χορηγοί επικοινωνίας του Διεθνούς Σεμιναρίου Καλαθοσφαίρισης που οργανώνει ο ΣΕΠΚ -Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης".

Novasports LIGHT BACKGROUND-PNG

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software