Πλησιάζει το "Webinar"

pc webinarΗ αντίστροφη μέτρηση για ακόμα ένα διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με τη Science Web έχει ξεκινήσει, καθώς την ερχόμενη Τρίτη (2/12) ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων, Μάνος Μανουσέλης θα μιλήσει για την προπόνηση νεαρών παικτών.

Το νέο "Webinar" της Science Web θα διεξαχθεί - υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ - την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 20.00 με βασικό ομιλητή τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μάνο Μανουσέλη. Ο έμπειρος προπονητής που θεωρείται ειδικός στη βελτίωση και στην ανάπτυξη των νεαρών παικτών, θα αναλύσει το κεφάλαιο της "προπόνησης για τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής και των ικανοτήτων απόδοσης".

manouselisΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει ότι η παρακολούθηση διαδικτυακών σεμιναρίων, θα συνεκτιμηθεί στις προϋποθέσεις συμμετοχής (παρακολούθηση σεμιναρίων όπως ορίζεται από τον Κανονισμό Προπονητών) στις Σχολές Α' και Β' κατηγορίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Εξάλλου, τα "Webinars" αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές να επιμορφωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν ιδέες που μπορούν να τους φανούν χρήσιμες από την οθόνη του υπολογιστή στο σπίτι τους.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software