Έρχεται το 6ο Διεθνές Σεμινάριο ACS

6 ACSΠλησιάζει η ημέρα που το Αμερικάνικο Κολέγιο ACS θα ανοίξει τις πύλες του για να φιλοξενήσει το 6ο Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει -υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ-. Για ακόμα μία χρονιά οι ομιλητές θα είναι κορυφαίου επιπέδου και με παραστάσεις από το υψηλότατο επίπεδο.

Στις 18 και 19 Απριλίου οι εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολεγίου ACS στο Χαλάνδρι (Λεωφόρος Αγ. Παρασκευής 129 και Καζαντζάκη) θα φορέσουν τα... καλά τους προκειμένου να φιλοξενήσουν το 6ο Διεθνές Σεμινάριο, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ και έχει γίνει πλέον θεσμός.

Για ακόμα μία χρονιά οι ομιλητές θα έχουν πολλά να μοιραστούν από τη μακρά εμπειρία τους και τις παραστάσεις τους από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα θα βρεθούν ο προπονητής του Wake Forest και πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Danny Manning, ο τεχνικός του American University, Mike Brennan και ο άμεσος συνεργάτης του John Thompson στο Georgetown University, Kevin Sutton.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου, τα πλούσια βιογραφικά των ομιλητών αλλά και για online εγγραφή πατήστε ΕΔΩ.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software