Το μπάσκετ ‘’ένωσε’’ για μία ακόμη φορά…

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

giannais Την ευκαιρία να παίξουν με διεθνείς έλληνες καλαθοσφαιριστές και να δουν από κοντά καταξιωμένους προπονητές, είχαν τα παιδιά του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων Λαυρίου.

10380751 10152962386306865 1864710430493320246 n Την ευκαιρία να παίξουν με διεθνείς έλληνες καλαθοσφαιριστές και να δουν από κοντά καταξιωμένους προπονητές, είχαν τα παιδιά του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων Λαυρίου.

Στην υπέροχη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Λαυρεωτικής, βρέθηκαν, ο διευθυντής του γραφείου του Υφυπουργείου αθλητισμού Κουτρουβίδης Στάθης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Χαλβατζάκης Γεώργιος, ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ Γιαννάκης Παναγιώτης και αρκετοί έλληνες καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι μοίρασαν δώρα και χαρά στα μικρά παιδιά. Συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν τα παιδιά των προσφύγων, έδωσαν από μία λαμπάδα, στα παιδιά των ακαδημιών του Γ.Σ. Λαυρίου.

Τη μπασκετική γιορτή, η οποία είχε συμβολικό χαρακτήρα και έστειλε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, συνδιοργάνωσαν, ο Θορικός του Δήμου Λαυρεωτικής, το κέντρο προσφύγων Λαυρίου του ελληνικού ερυθρού σταυρού, ο Γ.Σ. Λαυρίου, η Ε.Ο.Κ, ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε, ο Σ.Ε.Π.Κ, ο Π.Σ.Α.Κ. και η Μ.Κ.Ο. ''Αίτημα''.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software