Φινάλε με «άρωμα» Euroleague

giannakis protiΈπειτα από δύο γεμάτες ημέρες έπεσε σήμερα (2/7) η αυλαία του Διεθνούς Σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2016», το οποίο έλαβε χώρα στο "Paok sports arena" στην Πυλαία. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την ποσότητα των πληροφοριών που έλαβαν, καθώς το προπονητικό τιμ της ΤΣΣΚΑ ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια πως έφτασε η ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

itoudis-pistiolisΤην αρχή της τελευταίας ημέρας στις ομιλίες έκανε ο διακεκριμένος γυμναστής, Κώστας Χατζηχρήστος, ο οποίος ανέλυσε με μεγάλη λεπτομέρεια την «προπόνηση ισχύος με τη χρήση αλτικών ασκήσεων: Σύγχρονα μέσα κι η ορθή χρήση τους». Η ομιλία του υπεύθυνου φυσικής αγωγής της ΤΣΣΚΑ, περιελάμβανε αρκετά πλούσιο ασκησιολόγιο και φάνηκε να κερδίζει τους ακροατές.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο άμεσος συνεργάτης του, Δημήτρη Ιτούδη, Ανδρέας Πιστιόλης, ο οποίος μίλησε για την «αμυντική φιλοσοφία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας». Η ομιλία του Έλληνα τεχνικού συνοδεύτηκε με αρκετές ασκήσεις, ενώ εξήγησε ακριβώς τους άξονες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η ρωσική «οπισθοφυλακή».
itoudis simboulesΤο Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τον πρωταθλητή Ευρώπης και VTB, Δημήτρη Ιτούδη να αναλύει την «επιθετική φιλοσοφία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας» κάτι που άρεσε στους παρευρισκόμενους, καθώς οι Ρώσοι είχαν την καλύτερη επίθεση της Euroleague την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μετά το τέλος όλων των ομιλιών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τους ομιλητές και να λύσουν τις όποιες απορίες τους.
Στο τέλος της ημέρας όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το δίπλωμα τους και αποχώρησαν εμφανώς ευχαριστημένοι από το πλούσιο και άκρως επιμορφωτικό διήμερο που είχε προηγηθεί.

giannakisomilites

itoudiskosmos

pistiolis milaei

xatzixristostropaio

itoudisprojector

xatzixristos

pistiolis

 IMG 3513

IMG 3516


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software