Αναζητούνται προπονητές να διδάξουν στην Κίνα

sepk logoΑναζητούνται τρεις Έλληνες προπονητές για να διδάξουν σε Διεθνή Σεμινάρια στην Κίνα, αρχής γενομένης Ιούλιο και Αύγουστο του 2017. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικά στον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (WABC) θα ξεκινήσει τη διοργάνωση Διεθνών Σεμιναρίων στην Κίνα, για τα οποία αναζητούνται τρεις Έλληνες προπονητές που να πληρούν τις προϋποθέσεις. Τα Σεμινάρια θα λάβουν χώρα για 40 ημέρες (Ιούλιο και Αύγουστο 2017) στην Κίνα και θα αφορούν τρεις κατηγορίες αθλητών: α) ως 15 ετών β) 15-19 ετών γ) επαγγελματίες.

Οι ομιλητές από την Ελλάδα θα ονομαστούν "FIBA Instructors" και θα μπορούν να πάρουν μέρος στο 4ετές πρόγραμμα, που θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα μέρη διδασκαλίας και οι ακριβείς ημερομηνίες, ωστόσο, οι Έλληνες προπονητές που ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ώστε να επιλεχθούν οι καταλληλότεροι. Βασικές προϋποθέσεις είναι η γνώση αγγλικών, το δίπλωμα Α' Κατηγορίας, ενώ ενδείκνυται και η διεθνής εμπειρία.

Όπως είναι φυσικό θα καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής, ενώ θα υπάρξει και αμοιβή.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software