Ολοκληρώθηκε το ταξίδι στην Αμερική

ottΣυνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε το 2002 ο Θόδωρος Ροδόπουλος πραγματοποίησε ακόμα ένα ακόμη επιμορφωτικό ταξίδι στην Αμερική. Στη φετινή αποστολή βρέθηκαν οι προπονητές Μολυβδάς Θ., Χατζηιωάννου Στ., Βαρδαξής Στρ., Κωτσάκη Μ., οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μέρος της προετοιμασίας των Chicago Bulls - Brooklyn Nets και των κολεγίων Northwestern, St John's.

Bulls HoibergΑναλυτικότερα η ελληνική προπονητική αποστολή από το διάστημα 26 με 30 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στο Σικάγο όπου παρακολούθησε από κοντά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των Chigago Bulls , το οποίο είχε μόνιμα διπλές προπονήσεις (στη φωτογραφία η ελληνική αποστολή με τον head coach, Fred Hoiberg). Παράλληλα, οι Έλληνες προπονητές δεν έχαναν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης και τις προπονήσεις του Northwestern.
Η... έκπληξη, ωστόσο, που επιφύλασσε ο coach Ροδόπουλος στην αποστολή ήταν όταν στις 28 Σεπτεμβρίου αναχώρησαν για μονοήμερη στο Μιλγουόκι προκειμένου να δουν την προπόνηση των Milwaukee Bucks κάτι που ενθουσίασε άπαντες.

nets AtkinsonΑκολούθως, η αποστολή βρέθηκε από την 1η Οκτωβρίου και για 8 ημέρες στη Νέα Υόρκη όπου παρακολούθησε το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας των Brooklyn Nets. Μάλιστα ο head coach, Kenny Atkinson, και ο συνεργάτης του, Jordan Ott, "αγκάλιασαν" με ιδιαίτερη θέρμη και χαρά τους Έλληνες προπονητές. (φωτογραφίες).
Η αποστολή συνδύασε την παρουσία της στην Νέα Υόρκη επισκεπτόμενοι και δύο κορυφαία κολέγια. Πιο συγκεκριμένα οι τεχνικοί είδαν από κοντά προπονήσεις από το St John's όπου προπονητής είναι ο Chris Mullin (μέλος της Dream Team του 1992) και από το Columbia.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software