Απόλυτα πετυχημένο webinar

brats4Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τη Science Web. Ο προπονητής Βασίλης Μπρατσιάκος για περισσότερο από δύο ώρες μοιράστηκε τα "μυστικά" του πάνω στο "Offensive Transition" παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ασκησιολόγιο.

Το Σεμινάριο από το πρώτο λεπτό κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των προπονητών που το παρακολούθησαν με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρεται διεξοδικά στο "offensive transition", το οποίο χαρακτήρισε βασικό στοιχείο για μία ομάδα που θέλει να παίξει σύγχρονο μπάσκετ. Αυτό που χαρακτήρισε την ομιλία του κόουτς Μπρατσιάκου ήταν τα βίντεο με ασκήσεις που προβλήθηκαν. Μετά το τέλος της ομιλίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους κάτι που αποδείχτηκε χρήσιμο.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Βασίλη Μπρατσιάκο για την υψηλού επιπέδου ομιλία που παρέθεσε. Ο ΣΕΠΚ δεσμεύεται ότι ομιλίες ανάλογου επιπέδου θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τόσο μέσω του διαδικτύου όσο και σε Τοπικά ή Διεθνή Σεμινάρια με αποκλειστικό στόχο ο Έλληνας προπονητής να είναι πάντα ενημερωμένος και πλήρως εφοδιασμένος.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software