Έγινε η Συγκέντρωση Προπονητών Βορείου Ελλάδος

01Την Δευτέρα (4/3) πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των προπονητών της Β. Ελλάδας στα γραφεία του ΣΕΠΚ στην Μίκρα. Αυτή ήταν η 2η συγκέντρωση της χρονιάς, η οποία είχε επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή. Βασικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος ανέλυσε στους παρευρισκόμενους ένα μέρος από το προπονητικό πρόγραμμα των Orlando Magic.

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ κ. Σούλης Μαρκόπουλος, ως οικοδεσπότης, καλωσόρισε τους προπονητές και παρουσίασε τον ομιλητή. Ο κόουτς Γαλάνης αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε τον περασμένο Οκτώβριο στο Orlando, που είχε την ευκαιρία να βρεθεί στις προπονήσεις των Magic και ανέλυσε μέσα από την παρουσίαση του, τη δομή και λειτουργία του οργανισμού της ομάδας αλλά κυρίως ανέλυσε την διαδικασία των προπονήσεων και τις προπονητικές κατευθύνσεις.
Παρουσίασε συγκεκριμένο ασκησιολόγιο που δουλεύει η ομάδα στην αγωνιστική περίοδο και γενικά θέματα τακτικής και στρατηγικής προσέγγισης των αγώνων, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε συζήτηση επί του θέματος. Στο τέλος της συγκέντρωσης έγινε συζήτηση για την δημιουργία των επιτροπών που πρόκειται να δημιουργηθούν και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη συγκέντρωση.

 

02

03

04

05

06


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software