Έφτασε η ώρα για το «Αλέκος Καρυπίδης»

rodopoulosΌλα είναι έτοιμα για το δεύτερο Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018, που θα διεξαχθεί σήμερα κι αύριο (16-17/3) στο «E.A.K. Κομοτηνής». Στο Σεμινάριο, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Αλέκου Καρυπίδη, θα μιλήσουν οι Ροδόπουλος, Κοκκινόπουλος, Λεμονίδης και Μολυβδάς.

Η αρχή του Σεμιναρίου «Αλέκος Καρυπίδης» θα γίνει στις 16:00 με τον Θανάση Μολυβδά να αναλύει την «ατομική επίθεση». Στις 17.15 η σκυτάλη θα περάσει στον Σωτήρη Κοκκινόπουλο που θα μιλήσει για την «άμυνα ζώνης 3-2», ενώ η αυλαία της πρώτη ημέρας θα πέσει στις 19:00 με τον Θόδωρο Ροδόπουλο να εξηγεί την «hand off offense».

Το Σάββατο (17/2) η τελευταία ημέρα του Τοπικού Σεμιναρίου «Αλέκος Καρυπίδης» θα ανοίξει στις 10.00 με τον Νεοκλή Λεμονίδη να αναλύει την «transition offense στο low post», ενώ στη συνέχεια ο Θανάσης Μολυβδάς στις 11.15 θα μοιραστεί τα μυστικά του σχετικά με την «ανάλυση scouting». Ο Θόδωρο Ροδόπουλος στις 12.30 με την ομιλία του για την «press defense» θα ρίξει τους τίτλους τέλους στο δεύτερο Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software