Ώρα… Σεμιναρίου στις Σέρρες

xristopoulosΤο πέμπτο Τοπικό Σεμινάριο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα είναι σε λίγη ώρα γεγονός! Σήμερα και αύριο (27-28/4) τα προπονητικά βλέμματα στρέφονται στις Σέρρες και στο «ΔΑΚ Σερρών - Κοιλάδα», όπου καταξιωμένοι τεχνικοί και γυμναστές όπως είναι οι Χριστόπουλος, Μαρκόπουλος, Μπούτσκος, Καφαντάρη και Χατζηνικολάου θα αναλύσουν σημαντικές λεπτομέρειες του παιχνιδιού.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες από τους Γιάννη Χριστόπουλο, Χάρη Μαρκόπουλο, Παντελή Μπούτσκο, Ελένη Καφαντάρη και Θανάση Χατζηνικολάου θα έχουν όσοι βρεθούν στις 27 και 28 Απριλίου στο «ΔΑΚ Σερρών - Κοιλάδα». Το Τοπικό Σεμινάριο θα αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για τους τεχνικούς της ευρύτερης περιοχής να διευρύνουν τις γνώσεις τους και τους προπονητικούς τους ορίζοντες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όπως σε όλα τα Τοπικά Σεμινάρια του Συνδέσμου έτσι και σε αυτό η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:
Παρασκευή, 27/04/2018
16:15 Μπούτσκος – Ατομική τεχνική - Spacing
17:45 Μαρκόπουλος – Ειδικές καταστάσεις
19:15 Χριστόπουλος – Συνεργασίες & αυτοματισμοί. Επίθεση από το Low post

Σάββατο, 28/04/2018
09:30 Καφαντάρη – Ανάπτυξη της προπόνησης μέσω ομαδικών παιχνιδιών. Διαφορές μεταξύ γυναικών και ανδρών
10:45 Χατζηνικολάου – Καθορισμός των στοιχείων επιβάρυνσης με βάση το Yo-Yo τεστ
12:00 Χριστόπουλος – Επιθετικές ενέργειες μέσω συνεργασιών PNRoll & χρήση των εξωτερικών screen με γνώμονα τις αμυντικές κατευθύνσεις


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software