Θλίψη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

giannakopoulos Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ και ο πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης, επιθυμούν να εκφράσουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο του αθλητισμού καταλαμβάνοντας δικαίως μία θέση στο πάνθεον του ελληνικού μπάσκετ. Με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό κατάφερε να κατακτήσει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους και πλήθος εγχώριων τροπαίων.

pavlos-giannakopoulos Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ και ο πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης, επιθυμούν να εκφράσουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο του αθλητισμού καταλαμβάνοντας δικαίως μία θέση στο πάνθεον του ελληνικού μπάσκετ. Με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό κατάφερε να κατακτήσει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους και πλήθος εγχώριων τροπαίων.

Σε όλη του τη διαδρομή, ο Παύλος Γιαννακόπουλος διακρίθηκε για την αξιοπρέπεια, την προθυμία να βοηθήσει κάθε άνθρωπο κι υπήρξε πάντα προσιτός και ανοικτός ως άνθρωπος. Η μεγάλη του αγάπη για τον Παναθηναϊκό δεν συνδυαζόταν με μίσος για τον αντίπαλο και άπαντες θα τον θυμόμαστε για το σεβασμό που έδειχνε σε όλους ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software