Χατζηχρήστος: "Ευχαριστώ τον Σύνδεσμο για την πρόσκληση στο Αθήνα 2019"

chatzichristosΟ Κώστας Χατζηχρήστος θα βρεθεί ως ομιλητής στο "Αθήνα 2019" με σκοπό να μεταδώσει τις γνώσεις και εμπειρίες του, από την επί σειράς ετών παρουσία του στο υψηλότερο επίπεδο -και δη την τελευταία πενταετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Ο γυμναστής των Πρωταθλητών Ευρώπης θα κάνει την εναρκτήρια ομιλία στο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, με τον ίδιο να επισημαίνει στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (sepk.gr) πως "είναι τιμή να σε καλεί ο ΣΕΠΚ για να μιλήσεις. Ακόμη μεγαλύτερη τιμή το γεγονός πως το όνομά μου είναι ανάμεσα σε αυτά των Δημήτρη Ιτούδη, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και των άλλων καταξιωμένων προπονητών. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να είμαι ομιλητής στο ίδιο σεμινάριο με αυτούς. Ευχαριστώ πολύ τον Σύνδεσμο για την πρόσκληση".

Στο "Αθήνα 2019" θα αναλύσει τον τρόπο προθέρμανσης και προετοιμασίας μιας ομάδας πριν από την έναρξη της προπόνησης. "Θα δείξω αρκετές τεχνικές και μεθόδους με τις οποίες μπορεί να γίνει η προθέρμανση μιας ομάδας και να προετοιμαστεί για την προπόνηση. Το θέμα θα αναφέρεται σε όλα τα επίπεδα και τις κατηγορίες", επισημαίνει.

Η ομιλία του Κώστα Χατζηχρήστου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου από τις 16:30 έως τις 17:30 στο κλειστό των Μελισσίων.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software