Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδος

Sepk logoΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και το Γραφείο Β. Ελλάδος με την έναρξη της νέας χρονιάς, θα επιχειρήσει να δραστηριοποιήσει τις δυνάμεις και τα μέλη του.

Στο πλαίσιο αυτό, θα αξιοποιηθούν οι συγκεντρώσεις προπονητών, ενώ θα υπάρχει προεργασία για τη κάθε επόμενη συγκέντρωση.

Τη Δευτέρα 10/2/2020 στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η 1η Συγκέντρωση προπονητών για το 2020, στα γραφεία του ΣΕΠΚ στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, με βασικούς ομιλητές τον coach Αστέριο Καλύβα και τον δικηγόρο κ. Θωμά Νικολό.

O coach Καλύβας Αστέριος θα παρουσιάσει τα εργαλεία που έχουν οι προπονητές, στο ανώτερο επίπεδο, για την ανάλυση των αγώνων.

Ο νομικός κ. Νικολός Θωμάς θα αναφερθεί στη θέση του Έλληνα Προπονητή στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Για όποιες ερωτήσεις θα ήθελαν οι προπονητές να απευθύνουν στους δύο προσκεκλημένους, αλλά και για οποιαδήποτε πρόταση των μελών του ΣΕΠΚ για την καλύτερη λειτουργία του Συνδέσμου και
του έργου του, παρακαλούνται να αποστείλουν τα ερωτήματα
ή/και τις προτάσεις τους μέχρι την Παρασκευή 7/2/2020 (14:00) στο
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη σε μια συγκέντρωση που έχει γίνει θεσμός για τους προπονητές της Βόρειας Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τις ώρες γραφείου στη Θεσσαλονίκη (Δευτέρα 14:00-18:00, Τρίτη – Παρασκευή 10:00-14:00) στο τηλ. 2310489244 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software