Συνεργασία Εμπορική Τράπεζα - Σ.Ε.Π.Κ.

emporiki-logo1Η Εμπορική Τράπεζα, μέλος του γαλλικού ομίλου της Crédit Agricole, ενός από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς ομίλους διεθνώς, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για περισσότερα από 100 χρόνια στην ελληνική οικονομία, αποτελώντας έναν έμπιστο συνεργάτη των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Μέσα από το ευρύ και σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της και με τη σημαντική τεχνογνωσία και στήριξη που της παρέχει ο μητρικός της όμιλος, η Εμπορική Τράπεζα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες αποταμιευτικές, χρηματοδοτικές και επενδυτικές ανάγκες των πελατών της, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στη μακρόχρονη ιστορία της η Εμπορική Τράπεζα στάθηκε πάντα αρωγός του ελληνικού αθλητισμού, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στα αθλητικά ιδεώδη.

Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουμε τη δυναμική παρουσία του ΣΕΠΚ και τις προσπάθειές του για την αναβάθμιση και τη συνεχή επιμόρφωση του Έλληνα προπονητή, με στόχο την ορθή θεμελίωση της αθλητικής ανάπτυξης.


omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software