"Δίκαιη η άνοδος"

vournas1Μέσα σε δύο χρόνια έχει πανηγυρίσει ισάριθμες ανόδους. Η Δόξα Λευκάδας παρότι τερμάτισε στη τέταρτη θέση της Β' εθνικής ανέβηκε στην Α2 αντικαθιστώντας τον Ηρακλή. Ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας, Νίκος Βουρνάς μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη νέα πρόκληση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την περσινή καλή πορεία της Δόξας στη Β' εθνική
"Για μία επαρχιακή ομάδα που για πρώτη φορά αγωνίζεται στη Β' εθνική νομίζω ότι δείξαμε ένα ανταγωνιστικό και μαχητικό πρόσωπο. Δίκαια κατακτήσαμε την 4η θέση και πιστεύω ότι σε μικρές λεπτομέρειες μείναμε εκτός της πρώτης τριάδας. Μπορεί να μην φαίνεται όμορφο ότι ανεβαίνουμε λόγω αδυναμίας άλλης ομάδας, όμως εγώ νιώθω δικαιωμένος γιατί η αγωνιστική μας εικόνα δεν ήταν διαφορετική από τους πρώτους. Θα ήταν άδικο να μην ανέβουμε".

Για την άνοδο στην Α2
"Η Α2 είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς γιατί η Δόξα θα είναι η μοναδική ομάδα της βορειοδυτικής Ελλάδας στην κατηγορία. Η χαρά μας είναι τόσο μεγάλη όσο και η ευθύνη που κουβαλάμε πλέον για μία καλή παρουσία. Το θετικό για εμάς είναι ότι περιμέναμε την άνοδο κι έτσι δεν πιαστήκαμε απροετοίμαστοι. Οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν αρχίσει από την αρχή του καλοκαιριού την προσπάθεια για εξεύρεση χορηγιών. Ο κόσμος γενικά μας βοηθάει και πιστεύω ότι πλέον θα μας βοηθήσει και μακριά από το νησί γιατί θα θέλει να δει παιχνίδια Α2".

Για τους στόχους της νέας σεζόν
"Φέτος θα πέσουν πέντε ομάδες και πλέον όποιος θέλει να μείνει θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Εγώ δεν φοβάμαι την κατηγορία. Αν έχουμε υγεία και γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις τότε πιστεύω ότι θα έχουμε καλή πορεία. Χρειάζεται, όμως συγκέντρωση γιατί στην Α2 είναι εύκολο με μία νίκη να βρεθείς μέσα στην τετράδα και με μία ήττα να παλεύεις για την παραμονή. Είναι σημαντικό για τις ομάδες να έχουν αντοχές αγωνιστικές και διοικητικές".

Για το μέχρι τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό
"Έχουμε φτιάξει ένα κορμό με παιδιά που διαθέτουν ταλέντο και διάθεση. Σκοπός μας πλέον είναι να αποκτηθούν τρεις έμπειροι παίκτες που θα βοηθήσουν. Ήδη έχουμε αποκτήσει τον Πέττα και μιλάμε με κάποιους ακόμα στόχους, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε έναν κοινοτικό".

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

gipeda-panelladika

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software