"Κόντρα στις προβλέψεις"

velissarakosΗ εθνική κορασίδων ρίχνεται αύριο στη μάχη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βελισσαράκος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Κάλιαρι 11/8-21/8)
"Είναι ένα τουρνουά που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει αίγλη και πρεστίζ. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος μεγάλες δυνάμεις στο χώρο της παραγωγής. Οι αγώνες προσελκύουν αρκετό κόσμο πλέον γιατί η ποιότητα των παιχνιδιών είναι ψηλή. Μπορεί να μιλάμε για αθλήτριες κάτω των 16, όμως είναι πανύψηλες. Δυστυχώς για εμάς δεν έχουμε πολλές αθλήτριες σε αντίθεση με άλλες χώρες που έχουν αθλητικά κορμιά. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις διοργανώσεις πολλές παίκτριες που θα συμμετάσχουν θα τις δούμε τα επόμενα χρόνια να εξελίσσονται και να πρωταγωνιστούν".

Για τον όμιλο της Εθνικής (Β' όμιλος: Τσεχία, Ελλάδα, Κροατία, Ρωσία)
"Στον όμιλο μας έχουμε δυνατές ομάδες με μεγάλη ιστορία. Πέρσι η Κροατία και η Ρωσία έπαιξαν τελικό, ενώ η Τσεχία είναι πολύ συχνά μέσα στα μετάλλια. Κάθε χρόνο βέβαια είναι διαφορετική φουρνιά κι έτσι υπάρχει η ελπίδα φέτος να μην έχουν τόσο καλή ομάδα. Βέβαια η Ρωσία θα είναι πάλι από τα φαβορί".

Για τις προσδοκίες του από τη διοργάνωση
"Από την φύση μου είναι να σκέφτομαι σαν νικητής και να μιλάω σαν ηττημένος. Εμείς θέλουμε να πάμε κόντρα στις προβλέψεις και να μείνουμε στη κατηγορία. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει. Για εμένα θα είναι τεράστια ικανοποίηση να μείνουμε στη κατηγορία και θα είναι μεγάλη επιτυχία".
topika-seminaria-2022

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software