"Καινούρια σελίδα"

fragias-kolossosΜετά από περίπου πέντε χρόνια επιστρέφει στην αγαπημένη του Ρόδο. Ο Βασίλης Φραγκιάς ανέλαβε τις τύχες του Κολοσσού και μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την επιστροφή του στους "θαλασσί".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στη Ρόδο και τον Κολοσσό
"Αυτό που έχει δείξει η μέχρι τώρα καριέρα μου είναι ότι μου πάνε τα νησιά, καθώς τα δέκα από τα είκοσι χρόνια της προπονητικής μου πορείας τα έχω περάσει σε Κύπρο και Ρόδο. Είναι δύο μέρη που μου έχουν δώσει καλές φιλίες, τίτλους και έχει αναπτυχθεί μία εξαιρετική σχέση με τους φιλάθλους. Αναμφίβολα το συναίσθημα είναι ευχάριστο και νιώθω πολύ όμορφα που μετά από πέντε χρόνια επιστρέφω στον Κολοσσό".

Για το γεγονός ότι ο Κολοσσός αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια
"Οι συνθήκες έχουν αλλάξει από τότε που ήμουν στην ομάδα. Όπως είναι φυσικό όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας που είχε σαν αποκορύφωμα τις εξαιρετικές παρουσίες τις τελευταίες τρεις σεζόν. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να μιλήσουμε για στόχους γιατί πρέπει πρώτα να αξιολογήσουμε τα δεδομένα που έχουν αλλάξει. Σε πολλούς τομείς της ομάδας ανοίγει μία καινούρια σελίδα. Ο Γιάννης (σ.σ. Σφαιρόπουλος) έκανε εξαιρετική δουλειά και πήγε πολύ καλά η ομάδα, όμως πλέον τόσο εγώ όσο και ο κόσμος με τη διοίκηση πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν. Στόχος θα είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, που θα παίζει καλά και θα ευχαριστεί τον κόσμο της Ρόδου, ο οποίος ξέρει να βλέπει μπάσκετ. Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε εικόνα από το νέο πρωτάθλημα και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν".

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό
"Η ομάδα αν εξαιρέσουμε τρεις παίκτες θα αλλάξει όλη είτε για λόγους οικονομικούς είτε για λόγους αγωνιστικούς. Πρώτο μας μέλημα είναι να δούμε ποιους μπορούμε κρατήσουμε και μετά θα στραφούμε στην ελληνική αγορά γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές θέλουμε να στηρίξουμε τους Έλληνες παίκτες. Αφού δούμε τι έχουμε στο ρόστερ τότε θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά με ξένους. Πάντως επαναλαμβάνω ότι προτεραιότητα έχει για εμάς η ελληνική αγορά.".
topika-seminaria-2022

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software