"Εμείς το κάναμε εύκολο"

soilemetzidisΒαδίζοντας πλέον στον 8ο χρόνο του στο πάγκο του Θριάμβου ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σοϊλεμετζίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ γυναικών, τη νίκη της ομάδας του επί των Αμαζόνων αλλά και για τους στόχους που θέτει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εκτός έδρας νίκη επί των Αμαζόνων στην πρεμιέρα της Α' ΕΣΚΑ

"Όπως είπα και στις παίκτριες μου πριν το ματς "είναι πρεμιέρα, σε εκτός έδρας ματς και θα είναι δύσκολο. Εμείς θα το κάναμε εύκολο ή δύσκολο". Αυτή τη νίκη την περιμέναμε και θέλαμε πολύ να κερδίσουμε για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με καλή ψυχολογία. Είναι σημαντικό ότι το γήπεδο των Αμαζόνων ήταν γεμάτο κάτι που δείχνει ότι φέτος το πρωτάθλημα μπορεί να προσελκύσει τον κόσμο. Εμείς φυσικά και δεν σταματάμε στη μία νίκη που κάναμε αλλά συνεχίζουμε με στόχο να κερδίσουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδια τα οποία είναι μέσα στις δυνατότητες μας γιατί μετά το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο".

Για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ γυναικών και τους στόχους του Θριάμβου
"Είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων, καθώς πολλές αθλήτριες από την Α2 πήραν την απόφαση να έρθουν. Υπάρχουν πολλές ομάδες ισάξιες και νομίζω ότι στο τελείωμα του πρωταθλήματος θα κριθεί η ομάδα που θα ανέβει. Για εμάς στόχος είναι να μπούμε σφήνα στη πρώτη τετράδα. Θα παλέψουμε με ΑΕΚ Περιστερίου, Άρη Πετρούπολης, Ζωγράφου και Αμύντα και θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Ότι καλύτερο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο".
e-genius.gr ...intelligent web software