"Σίγουρος για καλύτερη συνέχεια"

mariosdespotakisΗ μάχη για την παραμονή στην Α' ΕΣΚΑ μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί. Μετά από πέντε παιχνίδια ο Απόλλωνας ψάχνει την πρώτη του νίκη στη προσπάθεια που κάνει να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο τεχνικός των "μπλε", Μάριος Δεσποτάκης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Κορωπί τη προσεχή Δευτέρα

"Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι από το προηγούμενο. Μας ενδιαφέρει να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα δεν βοηθούν στο ψυχολογικό τομέα, όμως υπάρχει βελτίωση. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κόντρα στο Κορωπί. Σε όλα τα ματς έχουμε δύο στόχους. Πρώτος είναι το καλό μπάσκετ και δεύτερος η νίκη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας. Το Κορωπί είναι από τις καλές ομάδες, όμως αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο. Δεν έχουμε περιθώρια για να αφήνουμε ματς χωρίς να παλεύουμε για τη νίκη".

Για τους στόχους του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ
"Βαθμολογικά θέλουμε να κερδίσουμε τη παραμονή μας στη κατηγορία. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο όταν καταφέρουμε να παίζουμε σύμφωνα με τη φιλοσοφία και την αγωνιστική ταυτότητα που θέλουμε να έχουμε. Η καλή άμυνα και ο πλουραλισμός στη επίθεση είναι τα στοιχεία που προσπαθούμε να διαθέτουμε στο παιχνίδι μας. Μέχρι τώρα παίζουμε καλές άμυνες, όμως δεν είμαστε εξίσου καλοί στην επίθεση. Θεωρώ ότι σύντομα θα λυθούν κι αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Γνωρίζω καλά τον χαρακτήρα των παιδιών και είμαι σίγουρος ότι με την προσπάθεια που κάνουν οι συνέχεια θα είναι καλύτερη. Σε αυτό συμβάλλει και η στάση της διοίκησης απέναντι στην ομάδα. Είναι άψογη και αποτελεί εγγύηση για τη πορεία μας μέσα στη σεζόν".

Για το πρώταθλημα της Α' ΕΣΚΑ
"Φέτος είναι ανεβασμένο το πρωτάθλημα. Υπάρχουν καλές ομάδες, ταλαντούχοι παίκτες και το επίπεδο του μπάσκετ πολύ καλό. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος κι είναι σημαντικό ότι σε προπονητικό επίπεδο όλες οι ομάδες έχουν συγκεκριμένη φιλοσοφία παίζοντας ενδιαφέρον μπάσκετ. Αυτό ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο".
e-genius.gr ...intelligent web software