"Διπλό για παραπάνω"

chatzipanigirisΕδώ και αρκετά χρόνια που είναι στο μπασκετικό προσκήνιο δεν έδωσε ποτέ λαβές για αρνητικά σχόλια δείχνοντας ότι αποτελεί ομάδα παράδειγμα. Η Αγία Παρασκευή αν και νεοφώτιστη στη Β' εθνική πραγματοποιεί μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία, ενώ διατηρεί ακόμα ζωντανές τις ελπίδες της για να βρεθεί μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Χατζηπανηγύρης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την Αγία Παρασκευή, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μέχρι τώρα πορεία της Αγίας Παρασκευής

«Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι μέσα στα πλαίσια που περιμέναμε. Ίσως με μία νίκη περισσότερη να ήμασταν ακόμα καλύτερα. Ο σκοπός μας είναι να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και στη συνέχεια να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Μέχρι τώρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από πλευράς απόδοσης, είμαστε όμως από θέμα θέσης. Ακόμα ψαχνόμαστε να βγάλουμε το μπάσκετ που μπορούμε, όμως είμαι αισιόδοξος ότι στην πορεία θα βγει».

Για το παιχνίδι που έρχεται με το Ηράκλειο
«Αν κάνουμε το διπλό κοιτάμε παραπάνω, καθώς μπορούμε να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση. Παράλληλα η Νίκη Βόλου έχει κάποια δύσκολα παιχνίδια μπροστά της κι είναι πιθανόν να πλησιάσουμε. Γενικά αν πάμε στο πόντο βαθμολογικά τότε όλα παίζουν κι όλα είναι ανοικτά».

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής
«Είναι δύσκολο οικονομικά για τις περισσότερες ομάδες. Βαθμολογικά είναι ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Πέντε ομάδες διεκδικούν τις πρώτες θέσεις, από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ομάδες που νομίζω ότι δύσκολα θα σωθούν και υπάρχουν οι υπόλοιπες που παλεύουν για ένα καλό πλασάρισμα. Κάποια από αυτές μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μπει σφήνα στη πρώτη τετράδα, γιατί νομίζω ότι και η 4η θέση θα δώσει άνοδο. Αίολος και Φιλαθλητικός νομίζω ότι είναι σίγουρο ότι θα πάρουν την άνοδο. Στις αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος νομίζω ότι θα φανεί ποιες θα τους ακολουθήσουν. Αγωνιστικά το επίπεδο θεωρώ ότι είναι πεσμένο, όμως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

e-genius.gr ...intelligent web software