"Ψάχνουμε τη διάρκεια"

karakostasΣε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών η Ένωση Ιλίου πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού. Ο 2ος όμιλος Νότου της Γ' εθνικής είναι πολύ αμφίρροπος και κάθε παιχνίδι είναι κι ένα ντέρμπι. Ο τεχνικός της ομάδας του Ιλίου, Φώτης Καρακώστας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ανησυχίες του, καθώς όπως τόνισε η ομάδα του "μπορεί να παίξει καλύτερο μπάσκετ".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα της Ένωσης Ιλίου
"Ήμαστε μέσα σε αυτό που περίμενα, όμως δεν παίζουμε όσο καλά θα ήθελα εγώ. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Από τη μία αυτό είναι ελπιδοφόρο από την άλλη όμως με ανησυχεί γιατί θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερα. Το καλοκαίρι είχαμε τέσσερις προσθήκες παικτών που παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής οπότε θέλει χρόνο για να αφομοιώσουν τον τρόπο που παίζουμε".

Για τους στόχους της ομάδας του
"Ξεκινώντας η χρονιά στόχος ήταν να παίζουμε καλά και βαθμολογικά να φτάσουμε τουλάχιστον το περσινό μας επίπεδο. Αν μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω τότε θα θεωρούμε τους εαυτούς μας επιτυχημένους. Ο πρώτος στόχος που είναι να παίζουμε καλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμα στο βαθμό που θέλουμε. Έχουμε κάποια διαστήματα καλού μπάσκετ μέσα στους αγώνες και ψάχνουμε τη διάρκεια. Πρέπει να μειώσουμε τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης μας μέσα στο παιχνίδι".

Για το επίπεδο της Γ' εθνικής
"Παρακολουθώ την Γ' εθνική πάνω από 10 χρόνια και δεν έχει υπάρξει ξανά τόσο υψηλό επίπεδο και τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχει ανέβει πολύ το επίπεδο των παικτών και είναι πολύ αυτοί που είναι πρωτοκλασάτοι και παιγμένοι στην Α2. Επίσης είναι υψηλό το επίπεδο και των συναδέλφων μου. Στην Γ' εθνική υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές".

Τις ευχές που κάνει για τις γιορτινές ημέρες
"Εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία σε όλους και αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων του αθλητισμού που έχουν πρόβλημα. Επίσης εύχομαι να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα και φέτος βλέπω να υπάρχει μία πρόοδος. Ο αθλητισμός για 2 ώρες μπορεί να κάνει τον κόσμο να ξεχαστεί από τα προβλήματα του".

e-genius.gr ...intelligent web software