“Ενδόμυχα την περίμενα”

meletiadis_gia_protiΜετά από τρία πετυχημένα χρόνια στις υποδομές του ΠΑΟΚ η διοίκηση της ομάδας του ανέθεσε μία νέα πρόκληση. Ο Ευριπίδης Μελετιάδης ανέλαβε τα ηνία του γυναικείου και μετά 13 αγωνιστικές έχει καταφέρει να έχει τον "δικέφαλο του Βορρά" μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και για το διπλό στόχο που έχει θέσει από την αρχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ
meletiadis_kipello"Είναι μία καταπληκτική πορεία που ενδόμυχα την περίμενα γιατί πιστεύω πάρα πολύ στη λέξη δουλειά. Από την αρχή καθημερινά δουλεύουμε σκληρά οπότε ήξερα ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Όλοι μας είχαν ότι θα παλέψουμε για τη σωτηρία, όμως εμείς είμαστε 4οι έχοντας παλέψει όλα τα ματς. Τα δεδομένα μας πλέον αλλάζουν μετά την φυγή της Ναυσικάς Σταυρίδου για τη Σουηδία, όμως ήταν κάτι που το γνωρίζαμε, καθώς από την αρχή μας είχε ενημερώσει ότι θα πρέπει να πάει για προσωπικούς λόγους. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε κρατώντας ότι καλό έχουμε κάνει μέχρι τώρα".

meletiadisΓια το παιχνίδι που έρχεται με τον Αθηναϊκό
"Όλα τα παιχνίδια στο μυαλό μου είναι δύσκολα. Στο γυναικείο μπάσκετ είναι άλλο μέγεθος ο Αθηναϊκός κι άλλο ο ΠΑΟΚ. Αναμφίβολα παρότι παίζουμε εντός έδρας το φαβορί δεν είμαστε εμείς, καθώς ο Αθηναϊκός έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και βάθος επιλογών. Αυτά δεν σημαίνουν κάτι, όμως γιατί εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για τους στόχους που θέτει
"Από την αρχή είχα πει ότι στόχος μας πρέπει να είναι η παραμονή στη κατηγορία και αυτό παραμένει ακόμα. Δεύτερος στόχος ήταν να προωθήσουμε τα κορίτσια που τα προηγούμενα χρόνια πήραν πρωταθλήματα με τις Νεάνιδες και τις Κορασίδες δίνοντας τους ρόλο μέσα στην ομάδα. Χρόνο συμμετοχής παίρνουν κάποια κορίτσια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε. Προς αυτή τη κατεύθυνση βοήθησε ότι έχω συνεργαστεί με όλα τα κορίτσια στις μικρότερες ηλικιακά ομάδες οπότε γνώριζα από την αρχή τις δυνατότητες τους".
topika-seminaria-2022

omilites-seminarion-elllinika

COSTV LOGO

ekka-logo-01

x-large-Ganon Baker banner

SEPK Jobs Banner

Περιοδικό

Follow sepk_sepk on Twitter
e-genius.gr ...intelligent web software