Μπάνκι: «Άψογα τα σεμινάρια του ΣΕΠΚ»

banchi.jpgΕκπληκτική εμπειρία χαρακτήρισε τα σεμινάρια του ΣΕΠΚ, ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος συμμετείχε στο Διεθνές Νεαρών Παικτών που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Ο Ιταλός τεχνικός εκτός από ομιλητής, παρακολούθησε όλες τις ομιλίες των συναδέλφων του και δήλωσε κατάπληκτος από την οργάνωση και το υψηλό επίπεδο γνώσεων που προσφέρουν τα σεμινάρια του Συνδέσμου.


«Εκτός του ότι όλα ήταν άψογα οργανωμένα, οι ομιλητές αποδείχθηκαν υψηλού επιπέδου και προσωπικά σαν προπονητής αποκόμισα αρκετά πράγματα από το συγκεκριμένο σεμινάριο. Όσον αφορά την φιλοξενία για μένα ήταν κάτι πρωτοφανές, οι άνθρωποι του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών ξέρουν τι θα πει φιλοξενία και κάνουν τα πάντα προκειμένου οι ομιλητές να είναι στην καλύτερη δυνατή διάθεση για να μεταφέρουν τις γνώσεις τους».


Ο Λούκα Μπάνκι αναφέρθηκε και στο επόμενο σεμινάριο του ΣΕΠΚ, το Διεθνές Σεμινάριο «ΑΘΗΝΑ 2008» που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη: «Αν καταφέρω και οργανώσω το επαγγελματικό μου πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχω χρόνο σίγουρα θα το παρακολουθήσω. Τα ονόματα των ομιλητών από μόνα τους αποτελούν εγγύηση και θα ήταν ευλογία για μένα να τους ακούσω από κοντά».     


e-genius.gr ...intelligent web software