Πιτίνο ο... κολεγιακός

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

rick-pitino Πριν από μερικές μέρες το δίκτυο ESPN έβαλε φωτιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα, όταν αποκάλυψε ότι ο προπονητής του Λούιβιλ και ένας από τους πιο διάσημους κολεγιακούς προπονητές, ο Ρικ Πιτίνο είναι σε διαπραγματεύσεις με ομάδα του ΝΒΑ και συγκεκριμένα με τους Νιου Τζέρσι Νετς. Η αλήθεια είναι ότι ο Ρώσος μεγιστάνας Προκχόροφ που ορίζει πλέον τις τύχες των Νετς είχε σαν πρώτη επιλογή τον 57χρονο τεχνικό, όμως, η απάντηση του κόουτς ήταν αρνητική!

rick-pitino Πριν από μερικές μέρες το δίκτυο ESPN έβαλε φωτιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα, όταν αποκάλυψε ότι ο προπονητής του Λούιβιλ και ένας από τους πιο διάσημους κολεγιακούς προπονητές, ο Ρικ Πιτίνο είναι σε διαπραγματεύσεις με ομάδα του ΝΒΑ και συγκεκριμένα με τους Νιου Τζέρσι Νετς.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρώσος μεγιστάνας Προκχόροφ που ορίζει πλέον τις τύχες των Νετς είχε σαν πρώτη επιλογή τον 57χρονο τεχνικό, όμως, η απάντηση του κόουτς ήταν αρνητική! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “headlinesnews.com” ο Ρικ Πιτίνο ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το κολέγιό του πριν εκπνεύσει το τρέχον του συμβόλαιο. Ο Πιτίνο βρέθηκε για πρώτη φορά στα γήπεδα του ΝΒΑ την περίοδο 1987-89 με τους Νιου Γιορκ Νικς.

Επίσης είχε μια καθόλα αποτυχημένη σεζόν στον πάγκο των Σέλτικς στον οποίο κάθισε από το 1997-2001 με ρεκόρ 19-31 (λίγα παιχνίδια -λόγω λοκ - άουτ). Συνολικά ο Πιτίνο στο ΝΒΑ έχει ρεκόρ 102-146. Αυτή τη στιγμή οι Νετς έχουν ρεκόρ 4-48 και φλερτάρουν να τελειώσουν με το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ, που το έχει η Φιλαντέλφια από την περίοδο 1972-73 με 9-73.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software