Οι απόψεις διίστανται!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

john-kuester Μένει ή φεύγει; Ουδείς γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Τζον Κιούστερ στον πάγκο των Πίστονς. Ο 56χρονος τεχνικός έχει απογοητεύσει με την παρουσία του, όμως οι διοικούντες δεν έχουν λάβει ακόμα την οριστική τους απόφαση. john-kuester Μένει ή φεύγει; Ουδείς γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Τζον Κιούστερ στον πάγκο των Πίστονς. Ο 56χρονος τεχνικός έχει απογοητεύσει με την παρουσία του, όμως οι διοικούντες δεν έχουν λάβει ακόμα την οριστική τους απόφαση.

Το βέβαιο είναι πως οι μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας: Ρίτσαρντ Χάμιλτον, Ρόντεϊ, Τάισον Πρινς και Τρέισι ΜακΓκρέιντι, δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε... ζωγραφιστό, αφού οι σχέσεις τους βαδίζουν πάνω σε τεντωμένο σχοινί.

Το συγκεκριμένο γεγονός, σε συνδυασμό με το τραγικό ρεκόρ 57-107 που έχουν τα "πιστόνια" στη διετία της παρουσίας του τον φέρνουν κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό, με τις απόψεις να διίστανται. Ίδωμεν...

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software