"Συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητές"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

petrounias Με αφορμή της ολοκλήρωσης της επιστροφής των αθλητών που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Ρίο, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, με ανακοίνωση του θέλει να συγχαρεί τους ίδιους και τους προπονητές του για την επιτυχία και το μήνυμα που στέλνουν στους συμπατριώτες μας.

Ο κύκλος των επιστροφών από το Ρίο ολοκληρώθηκε με την ομάδα γυμναστικής (Πετρούνιας, Μάρας, Μιλλούση, ομάδα ρυθμικής) και ο ΣΕΠΚ με ανακοίνωση του επιθυμεί να συγχαρεί σύσσωμη την ελληνική αποστολή, αλλά και όσους διακρίθηκαν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αθλητές που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βραζιλία και στους προπονητές τους. Μεταξύ αυτών και οι Ολυμπιονίκες μας, τους οποίους οφείλουμε παράλληλα να ευχαριστήσουμε για την επιτυχία που σημείωσαν και το μήνυμα που έστειλαν στην ελληνική κοινωνία, ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. 

Έδειξαν σε όλους ότι εμάς τους Έλληνες δεν μας σταματάει τίποτα, αν έχουμε θέληση, πάθος και συνεργασία.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στους προπονητές των αθλητών, σε ομαδικά και ατομικά σπορ, διότι ο ρόλος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην ανάδειξη, στην διάκριση των αθλητών, αλλά και στο χτίσιμο του χαρακτήρα τους".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software