Έμεινε στη μέση

george_dikeoulakosΟι βάσεις για μία ονειρική χρονιά είχαν μπει στην Ταργκοβίστε, όμως η οικονομική κρίση χάλασε τα όσα σχεδίαζε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος. Εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έφερε την πρωτάρα στην Ευρώπη Ταργκοβίστε ένα βήμα πριν την φάση των «14» στην Ευρωλίγκα, αποχώρησε από τον σύλλογο παρότι το συμβόλαιο του έληγε το καλοκαίρι του 2014.

dikaioulakos_koupaΟ Δικαιουλάκος μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ρουμανικό σύλλογο μίλησε στην ιστοσελίδα www.lovewomensbasketball.com τονίζοντας:
«Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι για διάφορους λόγους δεν ανήκω πλέον στην ομάδα της Ταργκοβίστε. Γνώριζα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα πριν την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων, επέστρεψα και ήμουν παρών ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή και να συνεχίσουμε στο εξαιρετικό μονοπάτι που έχουμε δημιουργήσει για το ρουμάνικο μπάσκετ, αλλά τώρα είναι περισσότερο από προφανές ότι όλοι κοιτάμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις σε επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας. Θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος για όσα πετύχαμε ως τώρα και θέλω να ευχαριστήσω παίκτες, συνεργάτες, το μάνατζμεντ της ομάδας και όλους τους οπαδούς της Ρουμανίας ,οι οποίοι μας υποστήριξαν με πάθος και με αγκάλιασαν με τόση μεγάλη θέρμη στην χώρα τους. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου τα καλύτερα για την ομάδα και τον νέο προπονητή».


e-genius.gr ...intelligent web software