Παραιτήθηκε ο Κατσικάρης

katsikaris-fotis Οι αλλαγές στην ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας μπάσκετ με την Τζούλια Ανικέεβα να αναλαμβάνει τα ηνία έφεραν τον Φώτη Κατσικάρη μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Έλληνας τεχνικός που είχε αναλάβει την Εθνική ομάδα της χώρας πριν λίγο καιρό αποφάσισε να αποχωρήσει πριν ακόμα ξεκινήσει η προετοιμασία, καθώς όπως ισχυρίστηκε στην επιστολή που έστειλε γινόταν προσπάθεια "να μειωθεί η φήμη του ως άνθρωπος και επαγγελματίας". katsikaris-fotis Οι αλλαγές στην ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας μπάσκετ με την Τζούλια Ανικέεβα να αναλαμβάνει τα ηνία έφεραν τον Φώτη Κατσικάρη μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Έλληνας τεχνικός που είχε αναλάβει την Εθνική ομάδα της χώρας πριν λίγο καιρό αποφάσισε να αποχωρήσει πριν ακόμα ξεκινήσει η προετοιμασία, καθώς όπως ισχυρίστηκε στην επιστολή που έστειλε γινόταν προσπάθεια "να μειωθεί η φήμη του ως άνθρωπος και επαγγελματίας".

Αναλυτικά η ανοικτή επιστολή που επέστειλε ο Φώτης Κατσικάρης προς τη Ρωσική Ομοσπονδία και την πρόεδρο της Τζούλια Ανικέεβα, ανέφερε:

"Όταν δούλευα στο σχεδιασμό των πλάνων μου για την εκπλήρωση των κοινών μας στόχων, στις 9 Ιουλίου, με καλέσαυε και μου είπατε πως τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας ήθελαν να με συναντήσουν την επόμενη μέρα. Ανταποκρίθηκα άμεσα και το επόμενο βράδυ, στις 10 Ιουλίου πέταξα στην Μόσχα, μόνο για να ακούσω από σας και τα άλλα μέλη της επιτροπής πως θέλετε να με αποδεσμεύσετε από το πόστο μου και να προσλάβετε στην θέση μου έναν Ρώσο προπονητή. Σοκαρίστηκα στη συνάντηση αυτή και έφυγα με ένα αρνητικό συναίσθημα. Ωστόσο όταν με καλέσατε στις 15 Ιουλίου και μου ζητήσατε να μείνω, αποφάσισα πως άξιζε τον κόπο η προσπάθεια να συνεχίσω να δουλεύω για την ρωσική ομάδα.
Για μένα είναι προφανές πως προσπαθείτε να μειώσετε την φήμη μου σαν άτομο και επαγγελματία και να προκαλέσετε εμπόδια στην δουλειά μου. Στις συνεντεύξεις, αναφέρατε συχνά τα "οικονομικά ζητήματα", αν και μπορώ εύκολα να αποδείξω πως αυτό δεν ήταν πρόβλημα για μένα καθώς αποδέχτηκα την πρότασή σας να καθυστερήσετε την πληρωμή του μισθού μου για σχεδόν ένα μήνα.
Με όλο τον σεβασμό στο σπουδαίο ρωσικό μπάσκετ και τους λόγους που αποφάσισα να καθίσω στον πάγκο της εθνικής Ρωσίας, σας ενημερώνω πως προτιμώ να αποχωρήσω από το πόστο μου, ώστε να διευκολύνω τα σχέδια σας. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα καλή τύχη και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που είναι εφικτό υπό τις συνθήκες
".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software