Νίκες και βαριές ήττες

| Έλληνες του Εξωτερικού
itoudis-bk Μοιρασμένα ήταν τα αποτελέσματα το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε για τους Έλληνες προπονητές. Λουκόιλ Ακαντεμίκ και Μπάνβιτ συνέχισαν με νίκες, όμως δεν συνέβη το ίδιο και στις γυναικείες ομάδες των Ναντέζντα και Γκαλάτι που γνώρισαν μεγάλες σε έκταση ήττες. itoudis-bk Μοιρασμένα ήταν τα αποτελέσματα το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε για τους Έλληνες προπονητές. Λουκόιλ Ακαντεμίκ και Μπάνβιτ συνέχισαν με νίκες, όμως δεν συνέβη το ίδιο και στις γυναικείες ομάδες των Ναντέζντα και Γκαλάτι που γνώρισαν μεγάλες σε έκταση ήττες.

Η κορυφή της TBL συνεχίζει να έχει ελληνικό χρώμα, καθώς η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη νίκησε εκτός έδρας με 71-64 την Ουσάκ και με ρεκόρ 9-1 φιγουράρει στην πρώτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος.
Την πρωτιά διατηρεί και η Λουκόιλ Ακαντεμίκ του Δημήτρη Γαλάνη, καθώς επικράτησε με 92-87 της Ρίλσκι, η οποία προερχόταν από δύο νικηφόρα παιχνίδια.
Δύσκολο έργο είχε η Ναντέζντα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου απέναντι στην πρωτοπόρο UMMC. Η ομάδα από το Όρενμπουργκ ηττήθηκε με 72-54 και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας στο γυναικείο ρωσικό πρωτάθλημα με ρεκόρ 5-3.
Ανυπέρβλητο εμπόδιο αποδείχτηκε για την Γκαλάτι η δεύτερη του ρουμανικού πρωταθλήματος Άλμπα Ιούλια. Η ομάδα του Σάκη Παραλίκα δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και έφυγε με το κίτρινο φύλλο αγώνα χάνοντας με 96-48.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software